Információk

Hogyan működik az élményvezetés?

Eldöntheted, hogy vezetsz, vagy utas leszel!
Ha ugyanis nincs még jogosítványod, akkor egy instruktor fogja vezetni az autót, amit így is tökéletesen élvezni fogsz!

Ha felkészültél, csatold be az övedet, indulunk….

  1. Először is ismerkedj az autókkal, és válaszd ki azt, amelyiket szívesen kipróbálnád! Ha nem tudsz választani, akkor akár próbáld ki mindet egymás után, és alkoss te véleményt arról, melyik a legjobb, legkényelmesebb és legerősebb a számodra.
  2. Lehetőséged van azt utcai körülmények és szabályok közt vezetni és könnyed eleganciával átadni magad a különleges élménynek! Álmaidat válthatod valóra az élményvezetéssel úgy, hogy Te zabolázod meg az autóban lévő fergeteges erőt.
  3. Fontos tudnod azonban, hogy a biztonságod érdekében néhány szabályt be kell tartanod. Az élményautózás függ az időjárástól és az utak állapotától. Felelősek vagyunk a Te biztonságodért és természetesen az utasaid és más közlekedők biztonságáért is.
    Ezért az időjárástól függően havonta több alkalmat nevezünk ki vezetési időpontoknak.
  4. A vezetés megkezdése előtt alá kell írnod a felelősségvállalásról szóló nyilatkozatot, mellyel tudomásul veszed, hogy a vezetés biztonsága, a forgalomban való részvételed és az autó épsége mind a Te felelősséged az élményvezetés ideje alatt.
  5. Valamint az élményvezetés előtt meg kell fújnod a szondát, hogy igazolhasd, hogy nem fogyasztottál alkoholt és a vezetésre alkalmas állapotban vagy.
  6. Ezek után megkezdheted az élményvezetést és beírhatod a legszebb, legkalandosabb, emlékeid közé ezt a napot!

Választható körök

Örömteli autózást kívánunk!

Itt vedd fel felünk a kapcsolatot – és válassz autót a kínálatunkból!