Rólunk

Képzeld el, hogy valóra válik egy álmod… Most vezethetsz egy kihívásokra született, áramvonalas autót, és olyan élményben lehet részed, mint eddig talán sosem.
Érezd a hatalmas erőt, amit most te uralhatsz. Próbáld ki autóinkat forgalomban, akár utasként is, és élvezd, ahogyan vonzod az elismerő tekinteteket!
Tapasztald meg a csúcstechnikát és a vele járó brutális erőt, és egyszerűen érezd magad királyul!
A teljesítmény, a lendület, és a dinamizmus most mind neked dolgozik…
… együtt feledtetik veled a hétköznapokat és kiemelnek egy olyan világba, amibe talán mindig is vágytál.

Az élményvezetést ajándékba is adhatod.

Születésnapra, névnapra, házassági évfordulóra, céges rendezvényre, üzleti partnernek köszönetképpen olyan ajándék lehet, ami azon túl, hogy valódi meglepetést okoz, még maradandó emléket is biztosít.
Akár esküvői autónak is igénybe veheted és lenyűgözheted vele az egész násznépet, feltéve ezzel a koronát a kapcsolatodra is: szimbolizálva az együtt haladás, együttes erő jelképét.
Vezessél úgy, ahogyan eddig csak filmekben láttad! Több autónkból választhatsz, és mi ellátunk minden fontos tudnivalóval a vezetéssel, az autókkal és a felkészüléssel kapcsolatban!
Ha sikerült autót választanod, mi küldjük az utalványt, amit csak átvételkor kell kifizetned, és miután egyeztettünk egy megfelelő időpontot, már csak az élmény marad hátra.

Olvasd tovább az információkat és ismerkedj meg az autókkal is!